[Gezocht] Video-editor voor christelijke organisatie

Ama. De Jong
Beste civitassers,
Hoe kunt u het nuttige met het aangename combineren? Hoe kunt u uw talenten inzetten maar ook in uw luie stoel achter de laptop blijven zitten? Het kan allemaal bij deze vacature van Kom over en Help waar ze zoeken naar een filmpjes-editor.

Kom over en Help is een beetje een ouderwetse organisatie, maar wel eentje die machtig mooi werk doet en het hart op de goede plaats heeft zitten. Ze kijken om naar kwetsbare gezinnen in Oost-Europa en Eurazie.

Ze hebben al een video-editor, maar zoeken een tweede om het werk te delen.
Het is niet erg moeilijk, het zijn simpele filmpjes waar je beelden en tekst krijgt aangeleverd en enkel een goed muziekje en hier en daar een effectje moet toevoegen. Als je de voorbeelden bekijkt, zie je dat de filmpjes niet erg complex zijn.

Het zijn zo'n 8 filmpjes per jaar, waarvan 2 campagne-filmpjes waar je anderhalve maand over kan doen en 2x drie vlogs waar het binnen twee dagen gefixed moet zijn. De datum van deze vlogs is een jaar van te voren bekend.
Omdat dit te veel werk is voor één editor, zoeken ze nu een tweede erbij.

Aanmelden kan hier

Voorbeelden van filmpjes:TLNG:
Ga video-editen voor een christelijke organisatie door je hier aan te melden
Ama. De Jong
Deze organisatie is nog hard op zoek naar iemand met een paar vrije uurtjes die filmpjes wil beunen.
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd