Lid worden

Inschrijven

Inschrijven om lid te worden kan in de OWee. In deze week is er in onze sociƫteit een inschrijfbalie te vinden. Na een kort praatje kan je je gegevens invullen op een laptop en krijg je een informatiepakket mee.

Novitiaatsweek

Wanneer je lid wilt worden bij C.S.R. doorloop je een novitiaatsweek (ook wel de kennismakingstijd, afgekort KMT). Deze tijd zal plaatsvinden na de OWee (24 augustus t/m 30 augustus 2020), in deze week zal je elkaar, de vereniging en haar leden leren kennen. De activiteiten die tijdens de KMT worden ondernomen zullen op een respectvolle en veilige manier verlopen. Na de novitiaatsweek is er een mooi verenigingsbreed weekend, waarin we samen het jaar beginnen.

Documenten

C.S.R. heeft samen met de andere grote studentenverenigingen (DSC, Virgiel, St. Jansbrug en DSB) en de TU Delft een gedragsovereenkomst opgesteld waarin afspraken staan waar we elkaar aan zullen houden. Zo ook afspraken over de KMT, afspraken als voldoende nachtrust en de aanwezigheid van een vertrouwenspersoon staan hier in beschreven. Deze overeenkomst is in te zien door op deze link te klikken.