Word lid van C.S.R.

C.S.R. Delft is de grootste christelijke vereniging van Delft. Lid zijn van onze studentenvereniging betekent voor jou dat je nieuwe vriendschappen maakt voor het leven en samen geniet van de activiteiten die de vereniging biedt. Het betekent dat je je geloof blijft voeden en je kan verdiepen met kringen, bidgroepjes en worshipavonden. Lid zijn zorgt voor prachtige momenten tijdens je studententijd die je je leven lang niet gaat vergeten!

C.S.R. op YouTube

Bekijk meer op YouTube

Interesse in C.S.R.?

Hieronder kan je je interesse aangeven door je gegevens achter te laten, wij houden je dan op de hoogte met nieuws over activiteiten, zoals open avonden en de OWee. Wanneer je al weet dat je lid wilt worden volgend jaar, kan je hieronder ook je gegevens achterlaten voor je voorinschrijving

Ook hebben we twee keer dit jaar een open avond waarbij je kan komen kijken hoe een avond in onze sociƫteit eruit ziet. Je kan komen eten, meedoen met een worshipavond en komen borrelen. De eerstvolgende open avond is op 2 juni. Schrijf je nu in!

Ben je overtuigd om volgend studiejaar lid te worden bij C.S.R? Wat mooi! Officieel lid worden kan tijdens de introductieweek in augustus. Geef hier alvast je interesse door, dan houden wij je op de hoogte van leuke evenementen en precieze data en tijden.
Om nog beter beeld te krijgen van C.S.R., kun je meedoen aan een meeloopdag. Tijdens deze meeloopdag mag je een dagje meelopen met een student hier in Delft. Deze dag zal volledig op jouw wensen en voorkeuren worden aangepast. Meer info is hier te vinden: Informatie meeloopdag
We hebben twee keer dit jaar een open avond waarbij je kan komen kijken hoe een avond in onze sociƫteit eruit ziet. Je kan komen eten, meedoen met een worshipavond en komen borrelen. De eerstvolgende open avond is op 2 juni, de inschrijvingen daarvoor gaan 2 weken van tevoren open.

De eerstvolgende open avond is donderdag 2 juni 2022.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van C.S.R. Delft.

Novitaatsweek

Wanneer je lid wilt worden bij C.S.R. doorloop je een novitiaatsweek (ook wel de kennismakingstijd, afgekort KMT). De novitiaatsweek vindt plaats van 29 augustus t/m 4 september, dus zorg dat je die week vrijhoudt! In deze week zal je elkaar, de vereniging en haar leden leren kennen. De activiteiten die tijdens de KMT worden ondernomen zullen op een respectvolle en veilige manier verlopen.

Documenten

C.S.R. heeft samen met de andere grote studentenverenigingen (DSC, Virgiel, Sint Jansbrug en DSB) en de TU Delft een gedragsovereenkomst opgesteld waarin afspraken staan waar we elkaar aan zullen houden. Hierin staan afspraken hoe we in het algemeen met elkaar omgaan binnen de vereniging en hoe we binnen een KMT met nieuwe leden omgaan. In de onderstaande drie documenten kun je de afspraken die wij als C.S.R. met de TU Delft hebben gemaakt lezen.