Word lid van C.S.R.

C.S.R. Delft is de grootste christelijke vereniging van Delft. Lid zijn van onze studentenvereniging betekent voor jou dat je nieuwe vriendschappen maakt voor het leven en samen geniet van de activiteiten die de vereniging biedt. Het betekent dat je je geloof blijft voeden en je kan verdiepen met kringen, bidgroepjes en worshipavonden. Lid zijn zorgt voor prachtige momenten tijdens je studententijd die je je leven lang niet gaat vergeten!

Bij C.S.R. zijn we verbonden door het christelijk geloof, maar wel allemaal erg verschillend. Iedereen is welkom bij ons ongeacht je kerkelijke achtergrond, culturele achtergrond, geaardheid of hoe je je identificeert.

OWee 13 t/m 17 augustus

Ter aanvang van elk studiejaar wordt er een OntvangstWeek georganiseerd, ofwel de OWee. Dit jaar duurt de OWee van 13 t/m 17 augustus. Tijdens deze week is er de uitgelezen kans om kennis te maken met de TU en hogescholen, studieverenigingen, studentenverenigingen, sport- en cultuurcentrum, kerken en nog veel meer! Al deze groepen en instanties zullen zichzelf tijdens deze week op verschillende momenten en manieren presenteren. C.S.R. heeft gedurende deze week veel interessante en gezellige activiteiten, waar je kennis kan maken met de vereniging! Ook kan je je deze week inschrijven als lid van C.S.R..

C.S.R. op YouTube

Bekijk meer op YouTube

Interesse in C.S.R.?

Ben je overtuigd om komend studiejaar lid te worden bij C.S.R? Wat mooi! Officieel lid worden kan tijdens de OWee.

Novitaatsweek

Wanneer je lid wilt worden bij C.S.R. doorloop je een novitiaatsweek (ook wel de kennismakingstijd, afgekort KMT). De novitiaatsweek vindt plaats van 21 augustus t/m 26 augustus, dus zorg dat je die week vrijhoudt! In deze week zal je elkaar, de vereniging en haar leden leren kennen. De activiteiten die tijdens de KMT worden ondernomen zullen op een respectvolle en veilige manier verlopen.

Documenten

C.S.R. heeft samen met de andere grote studentenverenigingen (DSC, Virgiel, Sint Jansbrug en DSB) en de TU Delft een gedragsovereenkomst opgesteld waarin afspraken staan waar we elkaar aan zullen houden. Hierin staan afspraken hoe we in het algemeen met elkaar omgaan binnen de vereniging en hoe we binnen een KMT met nieuwe leden omgaan. In de onderstaande drie documenten kun je de afspraken die wij als C.S.R. met de TU Delft hebben gemaakt lezen.