Foto vereniging

C.S.R. Delft

De Civitas Studiosorum Reformatorum is een bruisende, actieve, christelijke studentenvereniging in Delft, rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 60-jarig bestaan. Het is een breed gezelschap van zo'n 275 leden met een zeer gevarieerde (kerkelijke) achtergrond, maar met een duidelijke eenheid door het christelijk geloof. C.S.R. is de plek waar al tientallen jaren studenten goede vrienden van elkaar worden, op intellectueel en geestelijk gebied groeien en goede studentengrappen uithalen.

Lees meer over C.S.R.

C.S.R. IN 1 MINUUT

De OWee gaat er anders uitzien, voor meer informatie zie de OWee website.
Maar wij willen je wel vast digitaal een beetje van C.S.R. laten zien. We willen jou daar goede handvaten voor geven. De belangrijkste informatie wordt gedeeld via deze website dus kijk even rond. Wil je meer weten? Kijk op ons YouTube kanaal, onze Instagram pagina en de OWee website.

We hopen je snel te kunnen spreken, digitaal of op anderhalve meter.

Liefs,
OWeeCie en PromoCie

C.S.R. in de OWee

Ter aanvang van elk studiejaar wordt er een OntvangstWeek georganiseerd, ofwel de OWee. Tijdens deze week is er de uitgelezen kans om kennis te maken met de universiteit en hogescholen, studieverenigingen, studentenverenigingen, sport- en cultuurcentrum, kerken en nog veel meer! Al deze groepen zullen zichzelf tijdens deze week op verschillende momenten en manieren presenteren. Ook C.S.R. doet mee aan deze gezellige week. Van 16 t/m 20 augustus heb je de gelegenheid om de sfeer van C.S.R. en Delft te proeven!

Interesse/vragen

Uiteraard is er de mogelijkheid om ons tijdens de OWee te spreken. Er is daarnaast ook gelegenheid om onze sociƫteit Confide aan de Oude Delft 9 te bezoeken.

Wil je lid worden? Inschrijven kan in de OWee (16 t/m 20 augustus). Voorinschrijven is zelfs ook al mogelijk, zodat er tijdens de OWee meteen contact met je kan worden opgenomen. Doe dit door hier te klikken. Zorg ervoor dat je de week van 23 t/m 29 augustus vrij houdt voor de novitiaatsweek

Meer informatie over lid worden