a
C.S.R. - Blik Vooruit

Word lid van C.S.R.

C.S.R. Delft is de grootste christelijke vereniging van Delft. Lid zijn van onze studentenvereniging betekent voor jou dat je nieuwe vriendschappen maakt voor het leven en samen geniet van de activiteiten die de vereniging biedt. Het betekent dat je je geloof blijft voeden en je kan verdiepen met kringen, bidgroepjes en zangavonden. Lid zijn zorgt voor prachtige momenten tijdens je studententijd die je je leven lang niet gaat vergeten!

C.S.R. op YouTube

Bekijk meer op YouTube

Novitaatsweek

Wanneer je lid wilt worden bij C.S.R. doorloop je een novitiaatsweek (ook wel de kennismakingstijd, afgekort KMT). De novitiaatsweek vindt plaats van 23 t/m 29 augustus, dus zorg dat je die week vrijhoudt! In deze week zal je elkaar, de vereniging en haar leden leren kennen. De activiteiten die tijdens de KMT worden ondernomen zullen op een respectvolle en veilige manier verlopen.

Documenten

C.S.R. heeft samen met de andere grote studentenverenigingen (DSC, Virgiel, Sint Jansbrug en DSB) en de TU Delft een gedragsovereenkomst opgesteld waarin afspraken staan waar we elkaar aan zullen houden. Hierin staan afspraken hoe we in het algemeen met elkaar omgaan binnen de vereniging en hoe we binnen een KMT met nieuwe leden omgaan. In de onderstaande drie documenten kun je de afspraken die wij als C.S.R. met de TU Delft hebben gemaakt lezen.