C.S.R. - Machtig Mooi

Word lid van C.S.R.

C.S.R. Delft is de grootste christelijke vereniging van Delft. Lid zijn van onze studentenvereniging betekent voor jou dat je nieuwe vriendschappen maakt voor het leven en samen geniet van de activiteiten die de vereniging biedt. Het betekent dat je je geloof blijft voeden en je kan verdiepen met kringen, bidgroepjes en zangavonden. Lid zijn zorgt voor prachtige momenten tijdens je studententijd die je je leven lang niet gaat vergeten!

C.S.R. op YouTube

Bekijk meer op YouTube

Interesse in C.S.R.?

Hieronder kan je je interesse aangeven door je gegevens achter te laten, wij houden je dan op de hoogte met nieuws over bijvoorbeeld open avonden of de OWee. Wanneer je al weet dat je lid wilt worden volgend jaar, kan je hieronder ook je gegevens achterlaten voor je voorinschrijving.

De inschrijvingen voor het collegejaar 2020-2021 zijn helaas gesloten. Wil je volgend collegejaar lid worden? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wil je meer weten over de vereniging? Een gesprek met een lid kan helpen, je kan al je vragen kwijt en erachter komen of de vereniging bij jou past. Laat je gegevens hier achter, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van C.S.R. Delft.

Novitaatsweek

Wanneer je lid wilt worden bij C.S.R. doorloop je een novitiaatsweek (ook wel de kennismakingstijd, afgekort KMT). Deze tijd zal plaatsvinden na de OWee, in deze week zal je elkaar, de vereniging en haar leden leren kennen. De activiteiten die tijdens de KMT worden ondernomen zullen op een respectvolle en veilige manier verlopen.

Documenten

C.S.R. heeft samen met de andere grote studentenverenigingen (DSC, Virgiel, Sint Jansbrug en DSB) en de TU Delft een gedragsovereenkomst opgesteld waarin afspraken staan waar we elkaar aan zullen houden. Hierin staan afspraken hoe we in het algemeen met elkaar omgaan binnen de vereniging en hoe we binnen een KMT met nieuwe leden omgaan. In de onderstaande drie documenten kun je de afspraken die wij als C.S.R. met de TU Delft hebben gemaakt lezen.