Vereniging van christenstudenten

De Civitas Studiosorum Reformatorum is een actieve, christelijke studentenvereniging in Delft, rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 59-jarig bestaan. Het is een breed gezelschap van zo'n 275 leden met een zeer gevarieerde (kerkelijke) achtergrond, maar met een duidelijke eenheid door het christelijk geloof. C.S.R. is de plek waar al tientallen jaren studenten goede vrienden van elkaar worden, op intellectueel en geestelijk gebied groeien en goede studentengrappen uithalen.

Activiteiten

De diversiteit van C.S.R. kenmerkt zich ook door het brede scala aan activiteiten, zowel vormend als vermakelijk, sportief als ontspannend. De basisactiviteit is de tweewekelijkse bijbelkring. Daarnaast hebben we werkgroepen, lezingen en LeO’s die bijdragen aan jouw ontwikkeling! Verder zien we elkaar vaak in onze sociëteit Confide voor bijvoorbeeld onze maaltijden, borrels, feesten en lezingen. Ook kun je al je energie kwijt in de vele onderverenigingen en commissies. Zeilen, voetballen, wintersporten, een gala of weekend organiseren of samen blokken in de UB? Het is allemaal mogelijk bij C.S.R.

Relaxte sfeer

Wij houden van gezelligheid, borrelen en goede vriendschappen onderhouden. En we zijn ook zeker niet bang om een diepgaand gesprek over de Bijbel of hun visie op de hedendaagse maatschappij aan te gaan.
Neem ook digitaal een kijkje via deze website, of bekijke het filmpje hieronder: