Vereniging van christenstudenten

De Civitas Studiosorum Reformatorum is een bruisende, actieve, christelijke studentenvereniging in Delft en rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 55-jarig bestaan. Het is een breed gezelschap van zo‘n 270 leden met een zeer gevarieerde (kerkelijke) achtergrond, maar met een duidelijke eenheid door het christelijk geloof. C.S.R. is de plek waar al tientallen jaren studenten goede vrienden van elkaar worden, op intellectueel en geestelijk gebied groeien en goede studentengrappen uithalen.

Activiteiten

De diversiteit van C.S.R. kenmerkt zich ook door het brede scala aan activiteiten, zowel vormend als vermakelijk, sportief als ontspannend. De basisactiviteit is de tweewekelijkse bijbelkring, daarnaast hebben we werkgroepen, lezingen en leo’s die bijdragen aan jouw intellectuele ontwikkeling! Verder zien we elkaar vaak in onze sociëteit Confide voor bijvoorbeeld onze maaltijden, borrels, feesten en lezingen. Daarnaast kun je al je energie kwijt in de vele onderverenigingen en commissies. Surfen, zeilen, voetballen, wintersporten, een gala organiseren, een weekend organiseren, evangeliseren of een openingsweek organiseren? Het is allemaal mogelijk bij C.S.R.

Relaxte sfeer

C.S.R.’ers houden van gezelligheid, grappen en hechten belang aan goede vriendschappen, maar zijn ook zeker niet bang om een diepgaand gesprek over de bijbel of hun visie op de hedendaagse maatschappij aan te gaan.
Kom eens bij ons langs en ontdek de relaxte sfeer die ons kenmerkt waar ook jij deel van uit kunt maken!