×

Vereniging

De Civitas Studiosorum Reformatorum is een bruisende, actieve, christelijke studentenvereniging in Delft, rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 50-jarig bestaan. Het is een breed gezelschap van zo’n 270 leden met een zeer gevarieerde (kerkelijke) achtergrond, maar met een duidelijke eenheid door het christelijk geloof. C.S.R. is de plek waar al tientallen jaren studenten goede vrienden van elkaar worden, op intellectueel en geestelijk gebied groeien en belachelijk goede studentengrappen uithalen. C.S.R. is een studentikoze vereniging, maar er is genoeg ruimte voor mensen die daar minder van houden.

Activiteiten

De diversiteit van C.S.R. kenmerkt zich ook door het brede scala aan activiteiten, zowel vormend als vermakelijk, sportief als ontspannend. De basisactiviteit vormt de tweewekelijkse bijbelkring, daarnaast hebben we werkgroepen en lezingen die bijdragen aan jouw intellectuele ontwikkeling! Verder zien we elkaar vaak in onze sociëteit Confide, voor bijvoorbeeld onze maaltijden, borrels, feesten en lezingen. Daarnaast kun je al je energie kwijt in de vele onderverenigingen en commissies. Surfen, zeilen, aan auto’s klussen, een groot gala of weekend organiseren, liften naar Istanbul, een biertje drinken in een rubberbootje in de gracht, wintersporten, evangeliseren of een Openingsweek organiseren? Het kan allemaal!

Relaxte sfeer

C.S.R.’ers houden van gezelligheid, grappen en hechten belang aan goede vriendschappen, maar zijn ook zeker niet bang om een diepgaand gesprek over de bijbel of hun visie op de hedendaagse maatschappij aan te gaan.
Kom de sfeer eens proeven bij ons en ontdek de relaxte sfeer die ons kenmerkt, ook jij kunt hier deel van uitmaken!

Robin van der Have
Praeses Bestuur 2011-2012
Kijk ook de video's: