Gezelligheid

Borrel

Naast de vorming is gezelligheid een belangrijk aspect van het verenigingsleven. Deze gezelligheid wordt wekelijks op donderdagavond beleefd tijdens een borrel op onze sociëteit Confide. Op de borrel is er ruimte voor goede gesprekken met je vrienden, mooie grappen, een pot schaak en aan andere versnaperingen. Vanaf een uur of tien staan de barmensen van de SocCie klaar om je te voorzien van fris, pils, of een goede whiskey. Vaak duurt de borrel tot in de kleine uurtjes, zo is er ruim de tijd voor intensieve gesprekken met vrienden of mensen die je nog niet zo goed kent.

Maaltijden

Bij C.S.R. wordt er één keer in de week gegeten met alle leden die daar zin in hebben. Op de sociëteit Confide wordt er door twee leden zelf een maaltijd gemaakt, die voor drie euro voor alle leden toegankelijk is.
De maaltijden staan garant voor een hoop plezier. Eten moet je toch en dankzij het grote aantal mede-eters worden er altijd wel grappen gemaakt. Met vrienden om je heen mag je genieten van het eten, goede grappen en gezellige verhalen. Daarnaast krijgt ook God een plaats in de maaltijd, door een bijbelstuk, gebed en het zingen van een aantal liederen.
Dit alles maakt dat de maaltijd de ideale plek is om mensen te ontmoeten, om geamuseerd en gevoed te worden. Op donderdag zie je je verenigingsgenoten nog eens, en kun je lol met hen hebben. Hierdoor vormt het eten een belangrijke deel in het informele contact met de C.S.R., iets wat je niet wil missen!
Mocht je geïnteresseerd zijn in de maaltijden bij C.S.R., kom dan een keer bij ons eten. Vul het interesseformulier in en geef aan welke donderdag je graag wilt eten op C.S.R.

FeestenDies

In het jaar 1961 werd C.S.R. opgericht. Dit heugelijke feit wordt groots gevierd tijdens onze dies, in februari. De dies omvat alle aspecten van een doorsnee burger verjaardag, maar is net een tikkeltje anders. Om te beginnen vieren we gewoon de hele week feest. Daarnaast doen we niet aan koekhappen en taartjes maken, maar hebben we tal van andere interessante activiteiten. Elke DiesCie vult de dies op haar eigen manier in. Er zijn echter een aantal activiteiten die elk jaar terugkomen. Dit zijn de LeO, de installatie-HV, waarin alle eerstejaars geïnstalleerd worden, een open-podium, een receptie voor externen en internen en een afsluitend gala. Vooral het gala is zeker een aanrader en zal elk verjaardagsfeest overtreffen.

Lounge

Relax, chill, release the stress, expand your mind; het hedendaagse van wat ons ontvlucht, de termen zijn toegevoegd aan de oude vertrouwde ontspanning. De vereniging heeft verschillende momenten die speciaal voor de gelegenheid van ontspanning zijn ingericht, dit komt het best tot uitdrukking met de lounge. Het vindt plaats als de haarden te hard aanwakkeren, zoals dat kan gebeuren in periodes van deadlines en tentamens. Om tegen te gaan dat we hierin meegaan, wordt aan het eind van de tentamenweek elk kwartaal een ontvluchting geboden richting het "Lounge en Eetfeest", kortweg "LEF". Dit is de ultieme gelegenheid te genieten van het leven, vrienden te zien en een goed gesprek te hebben.