Gezelligheid

Maaltijden

Donderdagavond wordt er ook altijd een maaltijd klaargemaakt op de sociëteit door onze eigen koks. Na de maaltijd kan je zo de borrelvloer opschuiven.

Borrel

Naast de vorming is gezelligheid een belangrijk aspect van het verenigingsleven. Elke donderdagavond is er een borrel op onze sociëteit Confide. Vanaf een uur of acht staat de barcommissie klaar om je te voorzien van fris, pils, wijn of een goede whiskey. Bijzijn = meemaken
Bekijk hier een filmpje over onze borrel assortiment van de OWee 2020


Feesten


Twee maal per jaar organiseert de FeestCie een thema feest. Onze eigen DJ’s draaien de hele avond plaatjes en er is voor ieder wat wils. We nodigen altijd veel externen uit, zoals studenten van Navigators en Ichthus uit Leiden en Rotterdam, en zijn daar ook welkom.

Dies

In het jaar 1961 werd C.S.R. opgericht. De verjaardag wordt jaarlijks gevierd in een twee weken lang durend feest waarin elke avond gedebatteerd en geborreld wordt. De dies wordt afgesloten met een memorabel gala.

Lounge

De LEF, het Lounge Eet Festijn, is bij uitstek de plek om bij te komen van je tentamens. Zie het als een maaltijd en themaborrel ineen.