Ontspanning

Weekeinden

Dankzij C.S.R. kan je er regelmatig een weekendje tussenuit. Aan het begin van het jaar is er een startweekend. Je gaat er dan tussenuit met de hele vereniging. Dit is elke keer weer fantastisch. Het is ontzettend gezellig om met zo veel mensen een weekendje weg te gaan. Je leert elkaar een stuk beter kennen, je kan heerlijk ontspannen, er worden veel mooie grappen uitgehaald en er is ook altijd een vormende activiteit zoals een lezing of een kring. Naast dit geweldige startweekend, ga je in het begin van het jaar op kringweekend om elkaar als kring beter te leren kennen in een ontspannen sfeer. Echter is dat nog niet alles. In de loop van het jaar kan je ook nog mee op een verticale- , commissie- of jaarweekend. Het is elke keer weer verrassend leuk.

Verenigingshuizen

C.S.R. heeft verschillende verenigingshuizen en woonoorden. Dit is een huis waar de meerderheid van de bewoners lid zijn bij C.S.R.. Binnen de huizen zorgt dit voor een goede band tussen huisgenoten. Samen een biertje drinken, sporten, filmpje kijken en samen de activiteiten van C.S.R. bezoeken. Daarnaast is er ook tijd voor goede gesprekken. Een groot deel van de vereniging woont in een verenigingshuis of een woonoord.
Kom je volgend jaar studeren in Delft en ben je op zoek naar een kamer? Houd het forum in de gaten of laat zelf een bericht achter.

Onderverenigingen

Een ander teken van het hoge activiteitenpeil van C.S.R. is de ondervereniging. Naast de basisactiviteiten van de vereniging (kring, werkgroep, maaltijd, borrel) kun je als lid actief worden uiteenlopende vlakken en dit organiseren en promoten door het vormen van een ondervereniging. Zo zijn er leden die samen deelnemen aan de maandagavond voetbalcompetitie, leden die zeilen, vissen, een citroën rijden of orgel spelen, maar ook leden die samen een ondervereniging vormen puur omdat ze vrouw of lang zijn.
Onderverenigingen organiseren ten minste eens per jaar een activiteit die voor alle leden toegankelijk is. Hiermee illustreren ze de grote verscheidenheid van de vereniging en bieden ze iedereen de ruimte om hieraan mee te doen. Al met al is een ondervereniging dus een laagdrempelige manier om gezamenlijke hobby's op te pakken met verenigingsgenoten en hiervoor binnen de vereniging bekendheid te kweken.