Sport

Sneeuwprêt

Sneeuwprêt is de ondervereniging die elk jaar een fantastische wintersportreis organiseert, zowel voor leden als voor andere studenten die mee willen! Elk jaar gaat er dan ook een groep uit steden als Enschede, Leiden en Utrecht mee. Door de gemengde samenstelling van skiërs, boarders, diehards en feuten vind iedereen wel maatjes om mooie tochten mee te maken. Afgelopen jaar gingen we voor €359,- met 60 man tuin dagen naar het gebied Les Sybelles in Frankrijk. In het verleden hebben we onder andere Les Deux Alpes en Alpe d'Huez aangedaan. De vakantie is elk jaar begin februari in de vakantie direct na de tentamens. De perfecte manier om bij te komen dus!

Batavierenrace

Heb je er wel eens van gehoord, de Batavierenrace? Dat is de grootste studenten-estafetteloop ter wereld. Verdeeld in 25 etappes wordt er door meer dan 300 ploegen van Nijmegen naar Enschede gelopen. Daarbij wordt een afstand van zo'n 180 km afgelegd. Ook C.S.R. stuurt elk jaar een team met getrainde en minder getrainde hardlopers naar het oosten des lands. Afgelopen jaar hebben we met C.S.R. als Forrest Gump gehold en zijn we als 28e uit 312 geëindigd. Best een mooie prestatie. Ook dit jaar gaan we proberen om zowel persoonlijk als collectief te pieken. Als slagroom op de taart is er achteraf nog een groots feest op de campus van de UT. Ook supermooi. De Batavierenrace is kortom iets om elk jaar naartoe te leven.

Ampel

Wat is nu lekkerder dan je helemaal te geven. Op een half kunstgras veld kun je alle opgekropte frustratie van vervelende docenten, mislukte tentamens en vervelende projectgenoten weg werken. En wel met een lekker potje voetballen. De mogelijkheid hiervoor is er, de kunstgrascompetitie!
Er zijn een aantal C.S.R.-teams die deelnemen. Dus voor iedereen die mee wil doen is er plaats. Wedstrijden duren een uur, lang genoeg om er helemaal voor te kunnen gaan. En eventueel lekker moe en voldaan aan de derde helft te beginnen. Daarbij is sporten ook nog eens gezond. Volgend jaar meespelen? mail ampel

Beaufort

Voor zeilen, gezelligheid en avonturen op het water, is Beaufort dé ondervereniging. Een zeiljaar bestaat voor Beaufort uit de verschillende elementen: een VoorJaarsWeekend (luxe kajuitbootjes, IJsselmeer), een ZomerZeilZwerfWeek (valkjes, een week lang zwerven door Friesland), een NaJaarsWeekend (valkjes, nachtzeilen, ijs op het dek) en een Dies (feest, vriendschappen, diner). Daarnaast willen wij door middel van instructies iedereen in staat stellen goed te leren zeilen en wordt het jaarschema aangevuld met ZeilZaterdagen en andere uitjes. Beaufort biedt door al haar gezelligheid en verhalen echte vriendschappen voor het leven, dikwijls met een gelofte bevestigd. Iedereen is welkom om mee te gaan op de ZomerZeilZwerfWeek, stuur gerust een mailtje naar Beaufort.